Esküvőfotós árkalkulátor

Az alábbi űrlappal személyre szabott esküvői fotós csomagot alakíthatsz ki. Kicsit lejjebb görgetve láthatod az árakat, azok mindig változnak annak megfelelően, hogy milyen pontokat választasz a menüből. Ha nagyon különleges kérésed lenne (pl. szeretnél próbafotózást vagy külföldön lenne az esküvőd stb.) azt írd a megjegyzés rovatba.

Ezek csak irányadók, nem kőbe vésett keretek. Ha mégsem tudod összeállítani azt amit szeretnél,
akkor alakítsd ki azt a csomagot, ami legközelebb esik az elvárásaidhoz, küldd el és aztán hívj fel, beszéljük meg élőben!

Az ajánlatkérésedre maximum két napon belül válaszolunk, de ha ez mégsem történne meg, vagy bármi kérdés, kérés felmerülne fel közben, akkor mindenképpen tudasd velünk elérhetőségeink egyikén! Telefonszámunk: +36 30 5565391.

 

Alap CsomagKlasszikus CsomagExkluzív CsomagPrémium Csomag
Átadott fotók száma minimum300 - 600600 - 900900 - 20002000 <
Rendelkezésre állási idő4812Egész nap + 2 óra
Papírképek100150200 
Prémium Fotókönyv   1
Internetes album (1 év garancia) +  +  +  + 
Digitális finomhangolás +  +  +  + 
Meglepetés... +  +  +  + 
Válaszd ki a megfelelő csomagot!
Milyen formában kéred az anyagot?
Letölthető fileDVD doboz és lemezekKristály USB pen driveKristály USB pen drive + nagyított fotók
Távolság Hévíztől

Végösszesen

0 HUF


Kérlek adj meg néhány adatot magadról:
Neved *
Email címed *
Telefonszám *
Násznép várható létszáma
Megjegyzés
Az esküvő időpontja és helyszíneSegítség az esküvős kalkulátorhoz

 

+ 1 fotós: Az eseményt ez esetben két fotós végzi, egy női és egy férfi. A dolog előnye, hogy mindkét fotós többféle szemszögből és stílusban, Más fényképezőgépekkel és objektívekkel, férfi és női szemmel rögzíti a történéseket, így még változatosabb anyag készíthető. Ha egy esküvő létszáma 80 főnél nagyobb, akkor már érdemes két fotóson gondolkodni, hiszen az esküvős pár sem lehet ott mindenhol, mi viszont minden apró részletre odafigyelünk. Több szem többet lát...

 

+ 2 óra készenlét: Ez azt jelenti, hogy két órával többet vagyunk jelen és fotózunk az eseményen. Ez még több munkát és persze fotót eredményez. Ezt az extra időt (ahogyan a csomagoknál is felosztható akár két napra is a rendelkezésre állási idő), lehet egy másik napra is tenni ha a pár a jegyesfotózást (vagy kreatív fotózást) külön napon szeretné kérni.

 

Kivetítős slideshow: Az esküvőre egy 3000 Lumenes HD projektort (InFocus In118HDa) hozunk és slideshow formájában láthatóvá teszünk néhány, a nap kezdeti szakaszában vagy előző nap elkészült képet.

 

Wedding highlights videó: Mi elsősorban fotósok vagyunk de viszonylag gyakran előfordul, hogy a pár videóst is szeretne és ha már így van, miért menjenek máshová keresgélni ha mi is tudunk erre megoldást? Kapcsolatban állunk egy kiváló csapattal, akik a Nagy Nap minden részletéből felvesznek egy-egy rövid jelenetet és ezt egy 3-4 vagy 5-10 perces, zeneileg is harmonikus, klipszerű filmmé komponálják. Erről további részleteket itt olvashatsz.

 

Drón felvételek: Drónos kollégánk (a videós csapatból) madártávlatból örökíti meg az eseményeket egy DJI Mavic drón segítségével.

 

Letölthető file: Költségkímélő megoldásként a képeket akár letölthető óriás file formájában vagy hozott pen drive-ra is rá tudjuk másolni. Arra gondolni kell, hogy ha a szerverünkön van a file és on-line elérhető csak, a le- és feltöltés kissé időigényes lesz, mert egy átlagos esküvő teljes anyaga akár 16-25 GByte is lehet.

 

DVD lemezek: Manapság ugyan már kezd kimenni a divatból de erre is van lehetőség. A lemezeket egy hagyományos DVD dobozban, az esküvőhöz egyedileg, kézzel kiszerkesztett borítóval adjuk át. A képek mennyiségétől függően általában 3-8 DVD lemezre fér el a teljes anyag.

 

Kristály USB pen-drive: Az anyagot egy 16 vagy 32 GByte-os, kiváló minőségű pen-drive-on, egyedi, kiváló minőségű díszdobozban adjuk át. A pen-drive végén egy kristály található, amely kék színben világít ha azt egy számítógéphez csatlakoztatjuk.

 

Kristály USB pen-drive + nagyított fotók: Az anyagot egy 16 vagy 32 GByte-os, kiváló minőségű pen-drive-on és egy nagyobb méretű. egyedi díszdobozban adjuk át. A dobozban a pen-drive mellett 16 db 15x20-as méretű (általatok kiválasztott) fénykép foglal helyet. A pen-drive végén egy kristály található, amely kék színben világít ha azt egy számítógéphez csatlakoztatjuk.

 

Átadott fotók száma minimum: Minden fotót átnézünk, beállítunk. Fontosnak tartjuk, hogy legyen bőven képanyag amiből lehet választani, mert az a tapasztalat, hogy bármilyen kiváló is a fotós, lehetnek olyan felvételek, amelyek az esküvős párnak tetszenek, annak ellenére, hogy a fotós számára esetleg átlagosnak tűnnek és lehet mi inkább törölnénk a készletből. Mindemellett nyilvánvalóan folyamatosan ügyelünk arra, hogy a minőség is a legjobb legyen, nem a mennyiség a lényeg. A násznép számától, aktivitásától és az események dinamikusságától is függ, hogy hány felvétel készül. Ha két fotós dolgozik, akkor gyakran majdnem még egyszer annyi felvételt készítünk, mint ami a csomaghoz van írva. A fent leírt mennyiségek a minimumot jelölik, felső korlát nincs, azaz a körülményektől függően előfordulhat, hogy egy klasszikus csomagnál is készül 1500 db felvétel.
 

Rendelkezésre állási idő: Sok esküvői fotós a munkát eseményekre bontja fel. Nálunk ez nem így van, mi rendelkezésre állási időt számolunk, azaz a felajánlott időt lehet kreatív fotózásra, ceremónia vagy akár jegyes fotózásra is használni. Amit lényeges megemlíteni, hogy két külön napon is felhasználható az adott időmennyiség, a lényeg, hogy összesen meglegyen az adott óraszám. Ha messzebb kell menni, akkor ez csak az üzemanyag árával növelheti a költségeket. Egy gyakorlati példán kresztül illusztrálva, ha valaki 12 órás csomagot foglal, akkor mondjuk az esküvő előtti nap csütörtökön 2 órát jegyesfotózunk csak a párral, az esküvő napján pedig 10 órát felhasználunk a ceremóniákra és az ünnepségre. Esküvős csomagtól függetlenül, legkésőbb hajnal 2-ig fotózunk (utána már valószínűleg nem is biztos, hogy szeretnétek fotót arról ami akkor történik :)).
Amit még fontos megemlítenem, hogy a fotós is ember, azaz nem csak egy fotóautomata. Bár próbáljuk minimalizálni, amennyire lehet, nekünk is szükségünk van néha egy kicsi szünetre közben, hogy a munkánkat a lehető legjobb minőségben tudjuk végezni.

 

Papírképek: Ez 10x15 cm-es méretű papírképeket jelent, Kodak Royal prémium minőségű, fényes fotópapírra. Az áruk jelenleg 50 Ft/db. A fotózás végén a weboldalunkra kerülnek a képek egy jelszóval védett galériába, ahol ezek kijelölhetők, megrendelhetők. Esküvős csomag esetén csak a csomagban foglalt darabszámon felüli képekért kell külön fizetni. Más méreteket is elő tudunk hívni, egészen A4-es méretig, az ilyen jellegű igényeket a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban kell feltüntetni.

 

Prémium fotókönyv: Ez egy 14 kemény lapos 30x30-as méretű, kiváló minőségű, metál fényű fotókönyvet jelent. A borító anyagát és a rajta lévő fotót is egyénileg ki lehet választani. A fotókönyv tartalmát digitálisan szerkesztjük ki és azt a párnak átadjuk ellenőrzésre, mielőtt a nyomdába kerülne, így tudunk benne javítani ha kell, mielőtt elkészül a könyv. Ezzel biztosítjuk, hogy mindenki azt kapja, amit igazán szeretne. Itt további információkat olvashatsz a fotókönyvünkről.

 

Internetes album: Egy jelszóval védett galériát hozunk létre minden párnak, ahol a képeket megnézheti ill. megrendelheti. Ez nagyon praktikus lehet olyankor ha a násznép kíváncsi a fotókra és nem akarunk állandóan képeket küldözgetni. A jelszó birtokában bárki hozzáférhet a képekhez. Az internetes album online elérhetőségét minimum 1 évig garantáljuk. Ha valaki a letöltéses változatot kéri a képei átvételénél, akkor egy olyan linket is küldünk, ahol egyben, egy file-ként letölthető az egész anyag, nem kell egyesével másolgatni.

 

Digitális finomhangolás: Minden egyes fotót megnézünk, beállítunk, vágunk és alap-retusálunk is reális kereteken belül. Próbálunk a természetességre törekedni, nem szeretjük a túltolt színeket, a kimázolt, agyon-photoshoppolt arcokat. Legalább a kreatív fotóknak (vagy az egész albumnak) elkészítjük a fekete-fehér változatát is külön, az eredeti változatok meghagyása mellett. Minden képnek továbbá lesz egy kicsi és egy nagyobb példánya. A nagyot papírkép előhíváshoz vagy poszter nyomtatáshoz, a kisebbeket Facebook-ra, emailes kiküldésre ajánlatos használni.

 

Távolság Hévíztől: A főhadiszállásunk egyelőre Magyarországon, Hévízen (8380) található (a stúdiónk is itt van) és innen indulunk az ország különböző részeibe vagy éppen külföldre. A csapat teljesen mobil, ha szükség van ránk, Debrecenbe éppúgy elmegyünk, mint Keszthelyre, Horvátországba, Angiába vagy a tengeren túlra (külföldi munka esetén az utazási költség további megbeszélés tárgya.)

 

+ 2 óra: Ez a Prémium csomag része, a többi csomagnál extra. Azt jelenti, hogy nem sokkal az esküvő napja előtt vagy után egy 2 órás fotózást (hívhatjuk kreatív vagy jegyesfotózásnak is) is adunk vagy az esküvő napján 2 órát többet fotózunk.

 

Meglepetés...: Ha elmondanám, akkor már nem lenne meglepetés... ;-)Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto