Fotókönyv készítése

Fotó könyvAz általunk készített fotókönyv kiválóan alkalmas esküvői képek, portfóliók, divat, tárgyfotó sorozatok bemutatására, illetve gyermekfotók, családi események, turista és természetfotók prezentálására, katalógusok különlegesen exkluziv megjelenítésére. Többféle stílusban, lapszámmal és méretben készítjük el a könyveket, hozott vagy általunk készített fotókból egyaránt. Az ár mindezek függvényében alakul, egyedileg kialakított.

 

Technikai jellemzők:

 

  • Prémium minőségű fotópapírra készül, lézeres levilágítással, vegyszeres előhívással, Noritsu QSS 3003-as japán fotóprinteren.
  • Az albumok speciális eljárással, a kinyomtatott, nagyméretű képekből készülnek, hőkötő gépen.
  • A lapok közé 300 grammos karton kerül a kötés során, amely megoldja az oldalak tartását.
  • Az album gerince úgy kerül kiképzésre, hogy akár 1 fotó is kitöltheti a két oldalt.
  • A lapok nem hullámosak, időálló, precíz kivitelezéssel készülnek

 

Néhány referenciamunkánk

Anikó és Attila
fotókönyv

Keszthely
Krisztina és István
fotókönyv

Balatonlelle
Márta és György
fotókönyv

Keszthely
(Hozott képekből)

 

Akár fénykép bevonatú vagy többféle színű és felületű kemény borítóval kérhető a könyv. Ami a méreteket illeti az egyik legnépszerűbb és legmutatósabb a 30 x 30 cm-es, de léteznek 20 x 20-as, A4-es vagy ennél kisebb változatok is.

 

A lapok különleges lágy (silk) ill. metál fényezéssel is kérhetők. Minimum 10 maximum 20 oldallal rendelhetőek az albumok. Évek óta viszem az albumokat esküvőkiállításokra, ahol elég komoly igénybevételnek vannak kitéve, mégis jól bírják a kiképzést.

 

Az elkészítési idő kb. 1-3 hét. Szerintünk igazán szép munkákat nem lehet sablonokkal megoldani, hiszen minden fotósorozat más, teljesen egyedi, így a könyvek is teljesen egyedileg, kézzel szerkesztettek, méretben is a megrendelő igényeihez szabjuk, ezért pontos árat csak egyeztetés alapján tudunk mondani.

 

 


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto