Örülnénk ha véleményed, ötleteid megosztanád velünk a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ez nagy segítségünkre szolgál a munkák során.Neved
Email címed
weboldal
üzenet
egy meg nulla =
CAPCTA

Kérlek írd be a képen látható kódot!

Ladányi Zsanett - 3/15/2019 8:56:33 PMKedves Zoli! :)
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos munkádat! Profi fotóssal volt dolgunk, abszolút oldotta az elején mutatkozó feszültségeket. A kreativitása verhetetlen, imádtuk az egészet. Az biztos, hogy ha lesz még ilyen alkalom, téged fogunk értesíteni. Köszönjük!! :)


Tamas Hoffman - 2/10/2019 11:56:15 AMZoltán választása az egyik legjobb döntés volt részünkről. Az esküvőt külföldről szerveztük így az elejétől fogva megkönnyítette a dolgunkat professzionális és flexibilis hozzáállása. A "nagy napon" valami elképesztő munkát végzett, ha kellett fára mászott egy csoportfoto kedvéért és rendkívül segítőkész volt a kreatív fotózáson mikor épp ötlettelenül bolyongtunk :)
A megkapott képeket kitörő örömmel fogadta a család, azóta a kedvencek már a falakat díszítik. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlanám mint egy üde színfolt a kiégett "esküvő-munkások" fáradt sorában, láthatóan ő élvezi a munkáját. Külön kiemelném még az informatív honlapot ahol mindent megtaláltunk illetve a fotosarok szolgáltatást ami abszoláút megéri az árát, hihetetlenül vicces fotok születtek általa.

Köszönjük szépen Zoli!

Linda&Tamas


BettiKrisz - 10/21/2018 12:40:55 PMKedves Zoli,
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket amiket készítettél.
Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a munkáddal,bátran ki merjük jelenteni,hogy ilyen egy profi fotós,mint amilyen te vagy!
Nagyon kreatív és barátságos embert ismertünk meg Benned!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Még egyszer köszönjük a remek képeket és segítőkészséged ! :)
Betti és Krisz


Izsóf Rita - 10/18/2018 7:31:24 PMKedves Zoli,
Szeretnénk megköszönni Neked, hogy az esküvőnkön olyan csodálatos képeket készítettél. Mind emberileg, mind pedig szakmailag a lehető legjobb választás Te voltál! Bátran merjük ajánlani Zolit mindenkinek, aki szeretne gyönyörű képeket és spontán pillanatok megörökítését egy rendkívül kedves, szimpatikus, türelmes fotóstól. Köszönjük még egyszer! Rita&Tomi 2018.06.25 Tihany


Ani Robi - 9/30/2018 6:36:33 PMZoli rugalmas, segítőkész és végtelenül türelmes volt. Mi kellhet még?
A fotóival és a meglepetéssel azóta sem tudunk betelni.
Hálásak vagyunk és csak ajánlani tudjuk.


Tóth Gergye András - 8/17/2018 6:21:32 PMKedves Zoli!

Nagyon jók a fotók, a kutyásak, tájképesek, és azok amin a lombozatról visszaverődő fény csillog összemosva a leveleket egyszerűen káprázatos.
Nagyon köszönöm.


Eszter Varga - 7/13/2018 10:32:07 PMZoli újra ès újra elkápráztatsz bennünket csodálatos fotòiddal! Az esküvönk volt az elsö közös alkalmunk ès azóta Te lettèl a mi családi fotósunk, barátunk. Köszönjük Neked hogy megörökìted èletünk fontos pillanatait, szemèlyeit. Hamarosan folyt köv... Maradj mindig ilyennek!


Fekete Tamás - 7/7/2018 7:08:10 AMKedves Zoli! Gyönyörű képeket készítettél az esküvőnkön amit nagyon hálásan köszönünk neked. Csak ajánlani tudunk téged és a csapatodat akik szintén minőségi videókat készítettek! Köszönjük! Szandi&Tomi


Eszter - 2/12/2018 8:13:02 AMKedves Zoli!
Nagyon szépen köszönjük a munkádat.
Kiváló fotós vagy,de ami legfontosabb emberközpontú. Szerintem az ember életének egyik legfontosabb napján fontos,hogy ilyen emberek vegyék körül mint amilyen Te vagy.Úgy mozogtál körülöttünk a fényképezőgéppel szinte észre sem vettük.
Ilyen egy profi fotós.!!!
Nyugodtan kijelenthetjük,hogy ha fotósra lesz szükségünk más szóba sem jöhet.CSAK A MOKSA PHOTO!!!!
Még egyszer köszönjük!
Eszter és ZOltán
2017.09.16(Hévíz)


Pongrácz Krisztián - 9/16/2017 2:32:40 PMSzia Zoli!

Köszi a képeket! Nagyon jók lettek! :)

Ajánlás:
Kedves/Tisztelt Fotóst Keresők!
Ajánljuk nektek Füzesi Zolit! Hogy miért? Azért, mert egy tök laza, rendes srác, aki ráadásul rohadt jó képeket tud lőni, ráadásul nem is drágán. Nyugodtan lehet vele alkudozni is:) Rugalmas és tisztességes.
2017.08.25-én volt a lagzink Balatonföldváron, ami kicsit eltérő volt a megszokottól (hajókázás, kisvonatozás). Zoli jött velünk és kattogtatott rendületlenül. A lagzi vége felé, azt mondtam neki, hogy most már tegye le a gépet....(de nem azért mert zavart minket :)) Onnantól velünk ropta hajnalig. Kedves Zoli! Ez bizony 10/10! Ha a jövőben fotósra lesz szükségünk, nem kell keresgetnünk.
UI: Köszi, hogy megengedted, hogy én is kattintsak párat :)

Üdv.
Krisztián & Adrienn


Mariann és Attila - 9/12/2017 7:41:35 PMKedves Zoli,

köszönjük szépen a csodás fotókat, örülünk, hogy rád esett a választásunk a nagy napon. Segítettél nekünk ellazulni és természetes, pózolás nélküli fotókat készítettél :) Nagyon hálásak vagyunk, hogy a megbeszélteken felül a buli részére is maradtál, és készült néhány remekül elkapott "party fotó" is :)


Edina és Björn - 9/4/2017 2:46:26 PMHabár röviddel a magyarországi lakodalmunk előtt kértük fel Zoltánt e különleges nap megörökítésére, elvállalta a felkérést. A lakodalom előtt megbeszéltük a részleteket, hogy mi mit szeretnénk, és hogy ő mit javasol. Az első perctől kezdve nagyon szimpatikusnak és segítőkésznek találtuk Zoltánt, aki tele van kreatív ötletekkel.
Mikor a nagy napon személyesen is találkoztunk Zoltánnal, az volt az érzésünk mintha már korábbról ismertük volna egymást. Teljes mértékben megbíztunk a szakértelmében. Nagyon élveztük a közös fotózást, ami felszabadult hangulatban telt, pózolás nélkül. Zoltán minden részletre odafigyelt az este során, és hát a képek önmagukért beszélnek :)
Zoltán tökéletesen megörökítette e felejthetetlen nap komoly, romantikus és vicces pillanatait. Nagyon elégedettek vagyunk a fotókkal, videókkal és a slide show-val. Zoltán egy teljes szívét és lelkét beleadó kiváló fényképész, csakis ajánlani tudjuk Mindenkinek!


Szabó-Szakos Csilla - 8/10/2017 10:38:37 AMKedves Zoli!
Nagyon szépen köszönjünk Neked, hogy június 24-én megörökítetted a mi nagy napunkat. Csodálatos képek készült remek hangulatban. Nap, mint nap megnézem Őket. Mindenkinek nagyon szimpatikus voltál! :) Az egyik legjobb döntésünk voltál az esküvővel kapcsolatban ;) Még biztos fogsz fotózni a családban! :) Köszönjük még egyszer! :)


Georgina - 7/24/2017 11:09:26 AMKedves Honlap Látogató!
„Amikor az első találkozás meglep bennünket, s újnak, vagy erősen különbözőnek ítéljük mindattól, amit azelőtt ismertünk, vagy attól, amilyen feltételezéseink szerint lenne, ez a csodálkozásra késztet bennünket, s meglepődünk. A csodálkozáshoz kapcsolódik a becsülés...” amely a nagyság, alázatosság, hitelesség, elkötelezett szenvedély, megbízhatóság... felismeréséből ered. Kívánom, hogy minél többen részesüljenek ezekben az élményekben, a közös fotózások során, ám soraimnál is többet árulnak el a képek, amik önmagukért beszélnek!
Hálás köszönetem mindenért, és elismerésem a Moksaphoto kongruens megálmodójának, Füzesi Zoltánnak!

Üdvözlettel; Georgina


Pongo alexandra - 7/23/2017 9:47:19 PMNagyon szepen koszonjuk a munkajukat gyonyoruek lettek a fotok szivbol koszonjuk felejthetetlenne tettek a mi napunkat


Rezes Mónika - 7/22/2017 6:17:57 PMKedves Zoli! Fantasztikusak a képek.Nagyon szépek lettek.köszönjük!Még biztos találkozunk.


Hanna - 7/10/2017 7:23:18 PMKedves Zoli!

Nagyon szépen köszönjük a képeket, fantasztikusak lettek. örülünk, hogy rád esett a választásunk, nagyon megvagyunk elégedve a képekkel és majd egy legközelebbi fontos és aktuális eseménykor is fontolóra veszünk :)
Üdv: Hanna és Gergő


Mónika - 5/29/2017 8:34:48 PMKedves Zoli!

Nagyon szépen köszönjük neked és hálásak vagyunk a fotókért, amiket készítettél. Nagyon tetszenek és tényleg igazán spontán pillanatokat sikerült megörökítsél, amitet mi szerettünk volna. Örülünk, hogy rád akadtunk. További nagyon sikeres, áldásos és örömteli fotózást kívánunk Neked. Látni, hogy szereted és élvezed amit csinálsz. Szeretettel: Mónika és János


Horváth Csongor - 12/5/2016 1:24:32 PMKöszönjük szépen a szép, ízléses, elegáns fotókat, hogy megörökítetted közös életünk legszebb pillanatát! Üdv. L & CS


Rózsa Tomi - 11/28/2016 10:30:21 AMKedves Zoli!
Köszönjük szépen kiváló munkádat! Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, hisz a képek csodásak lettek! Külön öröm még számunkra, hogy nem csak mi, hanem az egész násznép elismerően beszél Rólad! Üdv: Rózsa & Tomi


Miklós Viki - 11/12/2016 5:10:43 PMKedves Zoli!

Nagyon örülütünk, hogy rád(rátok) találtunk! Minden pillanatát élveztük és a végeredmény gyönyörű képek! Nagyon kedvesek és segitő készek voltatok velünk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Moksa csapatot!
VIKI és ATI


Szigeti-Gergye Rita - 11/9/2016 5:08:30 PMKedves Olvasó!
Az esküvőnk szervezėsėnek kezdetėn talán a legnagyobb bizonytalanságban a fotós, illetve a fotózás kapcsán voltunk. A Szombathely környėki lehetősėgek ės (ár)kondíciók ismeretėben egy bátor húzással kerestük fel Hėvizen a "Moksafotóst". A szemėlyes egyeztetėsen korábbi előfeltevėsünk az órákig tartó pózolással kapcsolatban megdőlt, ės a "de ėn nem is vagyok fotogėn" típusú aggodalmam is eloszlott. Biztos voltunk benne, ha egy "vadidegennel" az első alkalommal ilyen könnyen egy hullámhosszra kerülünk, akkor az a fotózáson sem lesz máskėpp. A fotózás a nagy nap egyik legemlėkezetesebb programja lett számunkra. Számtalan, na jó: több száz kreatív, izgalmas, hangulatot visszatükröző, pillanatot megragadó fėnykėp kėszült egy vidám, felszabadult ės elkėpzelėseinkhez igazodó fotózáson, amelyet ez úton is, mėg egyszer nagyon köszönünk a Moksaphotonak.


Székely-Bognár Katalin - 11/9/2016 3:39:09 PMKöszönjük a gyönyörű esküvői fotókat.
Szuper képek lettek melyeket nagyon jó újra és újra végignézni. A fotózáson is remekül éreztük magunkat.Nagyon örülünk, hogy téged választottunk!!Köszönjük szépen a munkádat,bárkinek szívesen ajánlunk Téged!Laszló&Katalin


Horváthné Gallai Mónika - 11/9/2016 9:53:32 AMKedves Zoli!

Köszönjük szépen az esküvői fotókat és a sok időt és munkát amit velünk töltöttél. A fotók tökéletesek lettek, öröm vissza nézni őket. Nagyon örülünk, hogy téged választottunk és örülünk a barátságodnak is. A "Balatoni lángos evés örök emlék marad" :) Mónika és Martin


Tóthné Csurgay Szilvia - 8/18/2016 11:33:37 AMKedves Zoli!

Ebben a pár sorban szeretnénk köszönetet mondani, hogy profi munkával megörökítetted életünk legszebb pillanatait. Nagyon szép képek készültek, természetes hatásúak. Köszönjük a precízen megszerkesztett fotókönyvet és a meglepetés videót is. Ha fotóst kerestek, csak Őt válasszátok!
Üdv. Szilvi és Laci


Dvorschák Anna Karina - 7/23/2016 3:32:43 PMKedves Zoli!

Köszönöm, hogy sikerült úgy megörökítened életünk eddigi legfontosabb, és legszebb napját, ahogy azt elképzeltem.. nem volt könnyű dolgod, sem az elképzeléseimmel, sem az időjárással, de mindent megtettél azért, hogy a lehető legtökéletesebb fotók készüljenek, és azok is készültek!!!
Remélem lesz még alkalmunk Veled "dolgozni"!
Jó szívvel ajánllak Mindenkinek!!!


Zsolt Eszter - 5/13/2016 8:15:02 PMKedves Zoli! Köszönjük, hogy szakértelmeddel és tudásoddal megörökítetted a számunkra fontos napot és örülünk neki, hogy az idő is nekünk kedvezett, ahogy mondtad, megrendelted a jó időt nekünk! És nem utolsó sorban a rokonainkban, barátainkban is jó benyomást keltettél! Bátran merünk ajánlani bárkinek, aki jó fotóst keres! További sok sikert kívánunk a munkádhoz és köszönjük a meglepetés videókat is! Eszter & Zsolt


Terry and Brigi Brill - 12/4/2015 5:55:31 PMA great day. Tailored exactly to what we wanted. Spent the whole day with us and became one of the group. Truly professional photographs taken and delivered in the most relaxed and unique way. Special to us for sure !

Most magyarul....
Egy fantasztikus nagy, pontosan ahogyan mi kepzeltuk. egy elbeszelgetes utan pontosan azt kaptuk amit elkepzeltunk. velunk toltottek az egesz napot es a csapat tagjaiva laltak. Profi kepek keszultek es megajandekoztak az igazi hangulattal ahogyan a nap telt. Nagyon kulonleges kepek keszultek a szamunkra amire egesz eletunkben visszaemlekezhetunk.
Nagyon szepen koszonjuk Zoli!


Némethné Stadinger Zsuzsanna - 10/22/2015 6:45:23 PMKedves Zoli!

Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű szép esküvői képeket,és a meglepi videókat.
Köszönjük,hogy megörökítetted életünk legszebb pillanatait!
Köszönjük a profi és lelkiismeretes munkád!
Mindenkinek csak ajánlani tudunk!
További sikeres munkát!

Köszönjük: Zsuzsi és Krisztián


Szigeti-Bagladi Diana - 9/11/2015 3:27:12 PMKedves Zoli!

Koszonjuk a segitseged, a szakertelmed es persze a turelmed, amellyel feledhetetlen eskuvoi kepeket keszitettel nekunk.
Nagyon jol ereztuk magunkat a fotozason, es kulon koszonjuk hogy benne voltal minden mokazasban - lasd kerekparuton autozni. :D
Ismeroseinkre is nagyon jo benyomast tettel. Batran ajanlunk barkinek, akinek egy remek fotosra van szuksege!

Koszonunk meg egyszer mindent!
Udv: Dia es Balint :)


dr. Polgár-Kiss Judit - 8/29/2015 12:01:57 PMKedves Zoltán!

Köszönjük, hogy felejthetetlennné és örökké emlékezetessé tetted nekünk a Nagy Napot azzal, hogy az igazi boldogságunkat megerökítetted! Azóta, bármikor visszanézzük a képeket, mosolyt csal az arcunkra a fotózás alatti sok-sok nevetés és jókedv emléke! Minden köszönet Neked, hogy a jellemünket visszatükröző boldog arcunkat lencsevégre kaptad!

Köszönettel Üdv: Judit és Laci


Anett Viktor - 8/23/2015 12:59:11 PMKedves Zoli!

Szeretnénk megköszönni,hogy átutaztad értünk az orszàgot és eljöttél egèszen Debrecenig azért,hogy életünk egyik legszebb napját megörökítsd. Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk,az eredeti elképzeléseinket az eső elmosta,de a spontán helyszíneken csodálatos képek készültek és nagyon jól éreztük magunkat a fotózason.
Köszönjük szépen a munkádat,bárkinek szívesen ajánlunk Téged! :-)

A & V


Zsuzsi és Imi - 11/4/2014 9:47:41 AMKöszönjük a gyönyörű esküvői fotókat és a segítségedet a csodaszép helyszínek kiválasztásában.
Szuper képek lettek, igazi pillanatképek, melyeket nagyon jó újra és újra végignézni. A fotózáson is remekül éreztük magunkat.
Köszönjük a rugalmasságodat,hogy a rendelkezésünkre álltál annak ellenére, hogy előző héten szóltunk az esküvőnkről. :)
Nagyon örülünk, hogy téged választottunk!!

Ezúton is köszönjük a munkádat!


dr. Czanik György - 10/23/2014 4:40:23 PMNagy méretű panorámakép nyomtatásához megfelelő technikai és esztétikai színvonalú fénykép elkészítésével kerestem meg Zolit, alias MoksaPhoto-t: A kép elkészült - csodálatos. Teljesen visszaadja a hely szellemét?
E kis project során egymás korábbi ismerete nélkül, kizárólag e-mail és telefon kapcsolatra hagyatkozva is kiváló együttműködés alakult ki közöttünk.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Czanik György


Varga Tímea - 10/11/2014 8:58:21 AMNagyon jó fotós! Pontos, precíz, próbált mindent úgy alakítani ahogyan azt kértük és nem utolsó sorban gyors. A leg szívhez szóló pillanatokat megörökítette. Köszönjük szépen, ha a későbbiekben fotósra lesz szükségünk Neki fogunk szólni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!! Tímea és István


Nagy Csaba - 10/2/2014 11:56:26 AMKerestem egy PROFI FOTÓST Keszthely környékén. Több is volt, de csak egy volt aki rugalmasan, gyorsan elvállalta és el is végezte a kért munkát!
Mindezt elvárásaimnak megfelelően. Ezúton is köszönöm a munkáját.


Zsuzsi és Tamàs - 9/19/2014 6:41:13 PMKöszönjük a gyönyörű fotókat és a precizen megszerkesztett és kivitelezett fotókönyvet. A fényképek nagyon természetesek, igazi pillanatfotók. Sok egyedi kívànsàgunkat is megvalósítottad és tovàbbgondoltad. Külön köszönet, hogy mindig a rendelkezésünkre àlltàl, bàrmilyen kérdésünk és ötletünk volt.


Móni és Gábor - 8/13/2014 7:44:20 PMCímzett: A világ legjobb fotósa

Köszönjük a megörökített csodás pillanatokat! A sok nevetést a fotózáson! A fergeteges táncot és még sorolhatnám!!!

Gyönyörű képeket kaptunk életünk legszebb napjáról!!!

Csak őt válasszátok!!!!


Judit - 6/23/2014 5:14:42 PMKöszönjük a csodás képeket, amelyekkel megörökítetted az esküvőnket. Nem voltunk könnyű alanyok, de így is kihoztad belőlünk a maximumot vagy még többet is:) Különösen tetszik, hogy nincsenek túl photoshoppolva a képek, hanem természetes hatásúak.


Móni és Gábor - 4/5/2014 11:41:33 AMKedves Zoltán!

2014.március 29-én Hévízen tartottuk az esküvőnket és azzal a felelősségteljes feladattal Téged bíztunk meg, hogy az esküvőnket és az élményeinket megörökítsd. A képeket látván nagyon jól döntöttünk. Ebben a levélben szeretnénk megköszönni a kiváló munkádat és közvetlenségedet, amit irányunkban nyújtottál. Igaz, Mi egy kicsit későn kértünk fel erre, de Te örömmel fogadtál minket és az egész fotózás alatt, mint egy régi barátként tekintettél ránk. A spontán ötleteidből származtak számunkra a legszebb és legeredetibb képek Rólunk. Nem mindig az a jó, ha a megszokott, művészileg beállított fotók készülnek az emberről, hanem a pillanat képek is. Ezeket a pillanatokat Neked egytől egyig sikerült megörökíteni. Köszönjük azt is, hogy bár szombaton volt az esküvő és mi hétfőn reggel utaztunk haza, Te felhívtál minket és közölted Velünk, hogy a fotósorozat készen van és vihetjük magunkkal. Még egyszer köszönünk mindent, és ezúton szeretnénk sok sikert kívánni Neked.
Ui: Az év vége felé újra Hévízre látogatunk és a baba fotózásra is Téged szeretnénk megkérni:-)


Heni és Zsolti - 2/9/2014 10:38:10 AMKedves Zoli!

Először is szeretnénk megköszönni Neked, hogy közös életünk legfontosabb napját megörökítetted nekünk ezeken a csodás képeken. Gyönyörű és különleges minden egyes kép, amelyek a család és barátaink körében is nagy sikert arattak.
Minden képről eszünkbe jut az aznapi boldogság és izgalom, szinte újra éljük az egész napot. A kis extra videó pedig szuper meglepetés volt. Külön szeretnénk kiemelni és megköszönni az egyedi, gyönyörű fotókönyvet, amelyet készítettél nekünk.
Köszönjük szépen munkádat, a profi, vidám és megbízható hozzáállást.
Örülünk, hogy Téged választottunk!
Minden most házasulandó párnak, akik igényes, egyedi képeket szeretnének erről a fontos eseményről, szeretettel ajánljuk kedves személyed és szolgáltatásod.
Heni és Zsolti


Takács ZsL - 8/30/2013 2:04:04 AMPont amire vágytunk ... Talán még annál is több!
Nem megszokott, mókás, ahol önmagunk lehettünk, akkor amikor még aludhatott is volna. ;) Nem irányít, nem sablonba tesz, épp csak a pillanatot várja s örökíti meg! Ott van, de mintha mégsem lenne! Nagyon köszönjük Zoltán,egy fantasztikus fotózást tudhatunk magunkénak!
Üdv.:
Zsani&Laci :)


Betti és Tomi - 8/22/2013 10:32:34 PMKedves Zoli!

Nagyon köszönjük Neked, hogy az esküvőnk napján végig velünk voltál! :)
A reggeli készülődéstől kezdve, a szertartásokon át, a hajnalig tartó lagziban. Megörökítetted életünk legszebb napjának minden egyes pillanatát. :)
Nagyon jól éreztük magunkat a fotózás alatt, szuper volt a hangulat, ami neked is köszönhető! Rengeteg gyönyörű képet kaptunk, amiket nagyon imádunk. Remek munkát végeztél!
Mindenért nagyon hálásak vagyunk Neked!

Betti és Tomi


Dóri és Zsolti - 8/22/2013 2:25:02 PMSzia Zoli!

Köszönjük szépen a szuper képeket, teljesen visszaadják az esküvőnk hangulatát! :)

Dóri és Zsolti


Kriszti Roland - 11/7/2011 9:44:59 PMSzeretnénk megköszönni, hogy életünk legszebb napját megörökítetted. A képek nagyon szépek lettek.

Kriszti & Roland


Moksa Photo - 8/15/2011 9:07:11 AMHi Ingrid,

I am still working on the photos because I have shot about 1600 of them and it takes a while to process them all.
I will let you know as soon as I am done. If so, the Zumba Convention gallery will be found under our Galleries menu.

Thanks for your patience,
Moksa Photo


ingrid - 7/24/2011 12:23:45 AMHi I am a zumba instructor and you gave me your card so i can look at the photos you took at convention...have you posted them yet? thanks ingrid kessler (houston)


AdélBalázs - 6/21/2011 8:16:59 PMKedves Éva és Zoli!

Hihetetlen odaadással és profizmussal segítettétek, hogy örök emlék legyen a mi nagy napunk. Köszönjük a képeket, melyek egyszerűen gyönyörűek lettek, feledhetetlen pillanatokat örökítettek meg.
Munkátokhoz további sok sikert és kitartást kívánunk.

Adél & Balázs
Vonyarcvashegy


Krisztina István - 2/7/2011 8:54:35 PMEsküvői kiállításon ismertünk meg benneteket és kaptunk ízelítőt a munkáitokból. Már akkor látszott, hogy gyönyörű képeket csináltok, és bizony nem kellett csalódnunk. Tökéletesek lettek a képek, a munkátok abszolút megbízható, jó érzéketek van az esküvői fotózáshoz. Az elkészült fotókönyvtől pedig mindenki el van ájulva!! Tökéletes munka, minden pénzt megért!! Kívánjuk, hogy még sokáig ilyen jó hangulatban és ilyen színvonalasan tudjátok végezni a munkátokat!

Krisztina és István


Fáni és Zoli - 7/12/2010 3:03:59 PMSziasztok!

Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy életünk legfontosabb napját ilyen csodálatosan örökítettékek meg! Gyönyörűek a képek!!!
A fotózáson nagyon jól éreztük magunkat, és ez a képeken is látszik. Szép, természetes fotók készültek, és ez volt a célunk.
Csak ajánlani fogunk benneteket mindenkinek!
A jövőben pedig további sikeres munkát kívánunk!!!

Üdv: Fáni és Zoli


Anikó és Attila - 5/13/2010 8:16:11 PMSzia!

Tulajdonképpen a legszebb szakmád neked van. Jó amit a fényképezőgépeddel csinálhatsz, mert elkaphatod a múló pillanatokat az életben és megállíthatod az időt. Mindig szeretettel és hálával gondolunk rátok,hogy részesei voltatok életünk legboldogabb napjának és megörökítettétek számunkra.
Kívánjuk, hogy sok embernek tudjatok mosolyt és boldogságot adni munkáitokkal!
Köszönjük: ANCSI és ATI


Torsán József - 4/14/2010 2:39:10 PMSzia Zoli!
Gratulálok az oldalhoz és a fotókhoz! Örülök, hogy Te is fotózol, sik sikert kívánok Nektek! :)
Üdv,
Józsi


Adrienn és Robi - 9/28/2009 10:29:39 AMKöszönjük a csodálatos képeket. Maximálisan meg vagyunk elégedve a képek minőségével és a kompozíciókkal. Ötletes jól kivitelezett képeket kaptunk. A fotózás is nagyon jó hangulatban történt.
Barátainknak és rokonainkanak is ajánlani fogunk.

Köszönjük Füzesi Zolinak a kiváló munkát.


Andrea és Gábor - 11/3/2007 11:57:44 AMköszönjük szépen ezeket a nagyon szép képeket, amit az esküvőnk napján készítettél.Nagyon jól sikerültek és mindenkit lenyűgözött. Még egyszer köszönjük, és akinek csak tudjuk megadjuk a címet és telefonszámodat ha jó képeket szeretne készítetni.


Bódiné Kontos Veronika - 10/17/2007 6:45:28 PMKedves Zoli!

Köszönünk mégegyszer mindent! Az esküvői fotózással még csodálatosabb lett a napunk, hiszen annyira jót mulattunk rajta, és olyan jó kedvünk volt, hogy néha még a könnyünk is potyogott!!! A képek mindenkinek nagyon tetszettek, csodálkoztak hogy ilyen hamar készen lettek, de nagy örömmel nézték a gyönyörű képeket!!! Olyan is volt már, aki érdeklõdött hol lehet téged elérni, és mi szívesen adtunk információkat!!!

További jó munkát kívánunk, és sok sikert!
A mihamarabbi viszont látásra!

Veronika és Mihály Besenyszögrõl


Makai Csaba - 9/11/2007 7:11:52 PMKedves Zoli!

Nagyon szépen köszönjük, hogy megörökítettétek életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb élményét! Nagyon meg voltunk elégedve a munkátokkal, köszönjük a rendkívül sok fényképet, amiből a mai napig lehetetlen választani, mert mindegyik nagyon jól sikerült!:) Mindenkinek bátran ajánlunk titeket!
További sikeres munkát és boldog életet kívánunk!
Kriszti és Csaba

U.I: Viszlát az aranylakodalmon!!!!


Erika és Csaba (08.16.) - 9/11/2007 7:11:52 PMEzúton szeretnénk megköszönni a munkátokat és eredményét. Gyönyörűek a képek és a videó is a mi elképzelésünknek megfelelően alakult. Nagyon tetszik minden. Jól döntöttünk mikor titeket választottunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mégegyszer köszönjük és az elkövetkezendő évekre sok sikert és sok munkát kívánunk! :)
Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto