Idén korábban beindult az esküvői szezon!

Idén a vártnál hamarabb megkezdődtek az esküvői fotózások a Moksaphoto-nál, ami jó hír. Míg az eddigi években elsősorban a késő tavaszi, és a nyári-őszi időszakra kértek időpontokat, idén pedig már márciustól kezdve lassan betelik a naptár júliusig ha így folytatódik tovább. Lehetetlen előre kiszámolni, hogy milyen lesz a foglaltság, hiszen a szájhagyomány, régi ismeretség, a Google és az esküvőkiállítások együttes hatására találnak meg a párok. Van aki egy évre előre tervez és van aki két héttel az esküvő előtt intézi még az utolsó simításokat.

 

Volt is most olyan hétvége amelyre öten is bejelentkeztek már (de általában sajnos egyszerre csak egy helyen tudok dolgozni), de olyan hetek is ahol még érdeklődés sincs. Mindenkinek azt szoktam javasolni, hogy (függetlenül attól, hogy engem vagy más esküvői fotóst választanak) ha már megvan az időpont ne sokat gondolkodjanak, mert ennek nincs igazán szezonja: bármikor-bárki jelentkezhet az adott napra és azé az időpont aki határozottan döntött.

Az utóbbi hétvégéken három esküvőn is részt vehettem mint esküvői fotós. Nagyon jó volt a hangulat mindegyiken és igazán szép képek születtek. A jó időjárás mintha rendelésre jött volna (természetesen akit én fotózok annál mindig süt a nap ;-) ), folyamatosan kellemesen meleg és napsütéses volt, a közparkokban pedig már virágba borult minden, ami kiválóan dekoratív hátteret biztosított mindehhez. Ezúton is szeretnék a friss házasoknak még egyszer gratulálni, sok boldogságot kívánni és remélem, hogy a fotóimmal sikerült kellőképpen hozzájárulnom a nap sikeréhez!

 


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto