Felhasználási feltételek

Kérlek olvasd el figyelmesen ezt az írást mielőtt a weblapomat használnád. Abban az esetben ha az oldalamra léptél, ezzel automatikusan elfogadod az alább leírtakat. Ha nem értesz ezzel egyet, akkor kérlek ne használd a weblapom.

 

A Moksa Photo weboldalán található információkat mindenki a saját felelősségére használja. A Moksa Photo nem vállal semmilyen felelősséget azért a tartalomért ill. ezen tartalom bármilyen jellegű felhasználásáért, amit az oldalon találsz. Ha valaki esetleg olyan kifogásolható anyagot látna itt, ami személyiségi jogokat sértene, azt kérem jelezze felém és azonnal eltávolítjuk.

 

A Moksa Photo weboldalán található tartalom, szöveges és képes anyagok a szerzői jog védelme alatt áll. Annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása, egyéb felhasználása a Moksa Photo írásos engedélye nélkül szigorúan tilos és törvénybe ütközik, ennek megfelelően szankciókat vonhat maga után.


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto