A CSIO*** W Grand Prix Budapest díjugrató bajnokságon jártunk

A képen Mráz Tamás
Nem hivatalos fotósként, inkább csak a lovas sport iránti rajongásból kifolyólag vettünk részt ezen a nagy eseményen. A nagy meleg miatt sem volt kedvem a nagy gépet cipelni, egy Canon Rebel SL1-el és egy könnyű bár viseletes Canon EF 70-300-as lencsével felszerelve érkeztünk oda. A nem mindig tökéletes fókusz és a lencse abberáció fotós szemnek feltűnhet egy-két helyen, de azért azt hiszem mégis egész használható anyagot sikerült kreálni a hétvégén. Olyannyira belemerültem a fotózásba, hogy több mint 500 képet készítettem és ha már így esett, szeretném ezt megosztani másokkal is. Ezt mások is megtehetik az albummal, csak lehetőleg a fotós nevét is említsék meg mellette.
Volt kinek szurkolni, hiszen több barátunk, ismerősünk is versenyzett, nem beszélve a viszonylag népes számú hazai indulóról. Az oldalsó lelátó közepén, egy napernyő viszonylagos védelme alatt találtunk helyet, de a bal lábam így is szénné égett. Azt hiszem most egy életre megjegyeztem, hogy standard kellékként mindig legyen nálam napolaj a hátizsákban is, ha nyáron fotózni megyek valahova. :)


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto