Esküvői kisfilm készítése - cinematográfia

 

A videó egy díszdobozban lévő Pen-drive-on kerül átadásra
A Wedding Highlights (esküvői kisfilm) hossza kb. 3-4 perc, ami magában foglalja a Nagy Nap legszebb pillanatait. Némi felár ellenében hosszabb 10-20 perces kisfilm is kérhető, ha erre igény lenne, azt kérjük jelezni felénk.

A forgatás a készülődéstől, hajnali 1-ig tart, ami alatt az esküvői Cinematográfus egy olyan különleges képi világot rögzít, ami nem csak hangulatot, hanem érzéseket ad vissza az elkészült esküvői kisfilmben. 

A videó nem feltétlenül követi az időrendi sorrendet, de külön kitér a részletekre egy hangulatos zenére összevágva. 

Fontos, hogy az operatőr nem dokumentálja az eseményeket, hanem kiragadja a legszebb pillanatokat, mindezt női szemmel, és filmes eszközökkel teszi. A cél az, hogy egy olyan etüd készüljön, amit évekkel később is szívesen nézzen vissza a pár, megőrizve a csodás hangulatot az esküvőről. A videó FullHD-ben kerül átadásra. Egy minta a fent említett videóra Móncsi és Sanya esküvői videója.

Az esküvői kisfilmet Drónfelvételek is szinesíthetik, ami gyönyörűen feldobja az elkészített nyersanyagot. A drónt lehet alkalmazni a fotózás, a szabad téri szertartások alkalmával, valamint az esküvői helyszínt, az adott várost is be lehet mutatni vele. 

 


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto