360º gömbpanoráma fotózás, virtuális túrák

Kiadásra alkalmas vagy eladó házad, apartmanod van és szeretnél egyedi vizuális megjelenést az interneten?
Látványos bemutatót szeretnél az üzleted számára, legyen az szálloda, gokart pálya, kertészeti áruda, golf pálya, lovas park, fitness terem, művészeti stúdió vagy múzeum?

A 360º gömbpanoráma egy jó megoldás lehet!

 

<p style='text-align:center;font-size:11px;'>Panoráma fotó Balatonkeresztúr szőlőhegyéről</p>
Csak egyszer kell elkészíteni, az anyag egyaránt felhasználható online weboldalon vagy egy CD lemezre mentve prezentációként. Interaktív jellege miatt előnyösebb lehet a használata, mintha egy videót játszanánk le, hiszen a felhasználó maga döntheti el, hogy az anyag mely részét akarja megtekinteni. Egy igényesen elkészített anyag bizalmat, profizmust sugározhat a bemutatott termék, helyszín felé, melyet a legapróbb részletekig kinagyíthatjuk, virtuálisan bejárhatjuk.

 

A jobb oldalon lévő képre kattintva (flash lejátszó szükséges lehet) megtekinthetünk egy egyszerű mintaképet, amely ezzel a technológiával készítettem.

 

Mivel minden helyszín és helyzet egyedi, ezért a munka díja is egyedileg változik, ezért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, ha érdekelne egy ilyen munka, hogy megbeszélhessük a további részleteket.


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto