A Hévíz Festetics Farsangi Bál fotók itt!

Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget a Hévízi Művelődési Központnak, hogy ezen a jeles eseményen mi is részt vehettünk. Remélem, hogy a képek sok kellemes emléket idéznek majd fel, és mindenki örömére szolgálnak majd.

 

Bár külföldön ez már nagyon divatos dolog, egy újdonságot is kipróbálhattunk: a Fotósarok vagy angolul Photobooth formájában. A dolog lényege, hogy egy előkészített, berendezett helyszínen, a fotóalany maga készítheti el a képet egy távirányító segítségével. Ennek megvan az az előnye, hogy aki zárkózottabb, nem tudja magát teljesen elengedni egy élő fotós kamerája előtt, itt intim környezetben élheti ki kreativitását. Erre egyébként bármikor tudunk lehetőséget biztosítani bármely más céges rendezvényen vagy esküvőn is ha igény lenne rá.


Sokan kérdezték, hogy tudnak hozzáférni a képekhez. Fontos megemlíteni, hogy ezt a lehetőséget csakis azoknak szeretnénk biztosítani akik részt vettek ezen az eseményen. Az is fontos szabály, hogy a fotókat mindenki csak saját magának, otthoni felhasználásra tölheti le. Nem vállalunk felelősséget a képek tartalmáért, esetleges felhasználásából eredő bármilyen kárért, de ha valaki külön kéri, természetesen a fotóját azonnal töröljük az albumból.

A fotók letölthetőek nagy felbontásban (ezekből jó minőségű papírkepet is lehet készíttetni) vagy akár megrendelhetőek a weboldalunkon keresztül.


Alább leírnám, hogy lehet a képeket elérni:

  1. Regisztrálni kell erre az oldalra (nem kell félni tőle, nem küldünk kéretlen leveleket és az adatokat titkosan kezeljük.)
     
  2. Majd lépjetek be az általatok előzőleg megadott névvel és jelszóval.
     
  3. Kattintás a FOTÓK menüre az oldalon.
     
  4. Fotókat fogtok látni és egy kis dobozt amely mellett a következő felirat olvasható: "Album jelszó?" OK. Ide kell beírni azt a jelszót amit a Bálon megadtunk, majd az Enter gombot kell megnyomni. Ha nem emlékszel rá vagy nem tudod mi a jelszó, kérlek küldj egy email-t nekem vagy Herman Katalinnak.
     
  5. Ha minden jól ment, akkor látni fogod az összes képet egy lapozhatós oldalon. A képekre kattintva, az letöltődik közepes méretben, a kicsi zöld nyílra kattintva pedig óriás méretben.

     

Kellemes böngészést a fotók között!


Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto Moksaphoto